« Takaisin

PODOGUARD 500ml


Cavalor ® PodoGuard on ainutlaatuinen sekoitus ravitsevia ja eteerisiä öljyjä, jotka tunkeutuvat syvälle kavioon, mikä johtaa optimaaliseen kavioiden kuntoon.

NO HOOF, NO HORSE

Tiesitkö, että terve kavio laajenee ja supistuu hevosen kävellessä? Tämä on mahdollista kavion luonnollisen kimmoisuuden ansiosta.

Suuret lämpötilan ja kosteuden vaihtelut yön ja päivän välillä, etenkin kesällä, hankaloittavat kavioiden kosteustasapainon pysymistä. Liian kuiva kaviolikuivaus häiritsee kavion joustavuutta, jolloin kaviot halkeilevat.

Cavalor® PodoGuardin ravitseva öljy tunkeutuu syvälle kavioon ja luo ihanteellisen kosteustasapainon. Tämä edistää kavioiden parempaa kasvua, kehitystä ja laatua. Murtuneet tai vaurioituneet kaviot eheytyvät, kun uusi, terve kavio kasvaa.

Toisaalta liika kosteus ei ole hyväksi. Kaviot koostuvat pääasiassa keratiinista, samasta proteiinista, jota löytyy kynsistäsi. Liika vesi ja muta pehmentää kaviot ja luonnolliset suojaöljyt poistuvat, jolloin ne ovat alttiimpia tunkeutuville organismeille. Cavalor® PodoGuard toimii antibakteerisena esteenä pitämään liiallisen kosteuden ja mikro-organismit poissa. Cavalor® PodoGuardi on ihanteellinen sekoitus öljyjä, jotka suojaavat hevosesi kavioita kaikissa olosuhteissa.

Huomaa, että ulkoisten hoitotuotteiden lisäksi ravinnolla on myös suuri vaikutus kavioiden terveyteen.

Kuvaus
Ruskeaa nestettä

Käyttöohje

Kuivissa olosuhteissa:
Levitä Cavalor® PodoGuard'ia useita kertoja viikossa puhtaalle märälle kaviolle estääksesi sisäisen kosteuden haihtumisen tai hoitaaksesi halkeilleet kaviot.

Märissä yolosuhteissa:
Levitä Cavalor® PodoGuard'ia useita kertoja viikossa puhtaalle  kuivalle kaviolle.

Varoitus: vain ulkoiseen käyttöön

Pakkaus
500ml peltitölkki, jossa suti

Hinta:25.00 €