« Takaisin

STAR SHINE 250ml

Cavalor Star Shine - ylellinen viimeistelysuihke

Cavalor® Star Shine on pitkäkestoinen karvanhoitoaine, jossa on ainutlaatuinen ja miellyttävä tuoksu. Cavalor® Star Shine antaa hevosen karvapeitteelle loistavan kiillon, lisää tuuheutta ja pitää harjan ja hännän selvitettynä jopa viikon ajan.

Cavalor® Star Shine sisältää sekoituksen korkealaatuisia silikoneja. Käytämme silikoneja, koska olemme vakuuttuneita siitä, että korkealaatuiset silikonit ovat välttämättömiä erinomaiselle hännän/harjan selvitysaineelle. Huonolaatuiset silikonit puolestaan voivat vahingoittaa jouhia/karvaa. Cavalor® Star Shine pitää karvapeitteen puhtaampana sen likaa ja pölyä hylkivien ainesosien ansiosta. Cavalor® Star Shine tekee karvan/jouhen ympärille myös suojaavan pintakerroksen, joka estää karvapeitettä haurastumasta sekä jouhia katkeamasta.

Cavalor® Star Shine on myös pH neutraali, joten se ei ärsytä ihoa.

Hellävarainen koostumus ei kuivata karvaa ja jouhia vaan lisää volyymia, vähentää sähköisyyttä sekä antaa terveen ja hyvin hoidetun vaikutelman.

Kuvaus: Valkoista nestettä

Käyttöohje: Suositellaan käytettäväksi heti pesun  jälkeen. Suihkuta Cavalor® Star Shine'a hevosesi kosteaan harjaan, häntään ja karvapeitteeseen. Kiiltoa lisää, jos kiillotat hevosesi villa/puuvillakankaalla kuivumisen jälkeen.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Pakkaus: 250ml suihkepullo

Hinta:10.00 €