« Takaisin

EQUI WASH 500ml


Cavalor Equi Wash on täydellinen shampoo säännölliseen käyttöön. PH-neutraali koostumus on hellävarainen iholle, mutta armoton lialle. Equi Wash on rikastettu B5-provitamiinilla ja glyserolilla. Provitamiini B5 auttaa parantamaan öljyjen tasapainoa iholla, kun taas glyseriini vahvistaa ja tuuheuttaa karvapeitettä sekä antaa sille luonnollisen kiillon. Cavalor Equi Wash soveltuu erinomaisesti usein käytettäväksi. PH-neutraalin koostumuksen ansiosta voit käyttää tätä shampoota turvallisesti kuivattamatta hevosen ihoa.

Tiesitkö, että hevosen ihon pH-arvo ei ole sama kuin ihmisen ihon? Kaikella, joka sisältää vettä, iho mukaan lukien, on tietty happamuusaste eli pH. Ihomme luonnollinen happamuusaste on 4,0 - 5,5. Hevosen ihon pH on 7,0 - 7,4. Ihon uloin kerros määrittää pH:n. Tämä on tärkeä osa hevosen puolustusmekanismia. Se suojaa kuumuudelta ja kylmältä sekä bakteereilta ja muilta haitallisilta tunkeutujilta. On siis tärkeää säilyttää hevosen ihon normaali pH -neutraali - infektioiden välttämiseksi.

KUVAUS

vaaleanpunaista nestettä

KÄYTTÖOHJE

Kastele hevonen ensin irtokarvan ja lian poistamiseksi. Levitä sitten Cavalor Equi Wash'ia joko suoraan iholle tai sekoita pieni määrä lämpimään veteen ja pese sienellä. Huuhtele hevonen pesun jälkeen.

PAKKAUS 500ml

Hinta:17.00 €

Suosittelemme myös

BIANCO WASH 500ml

Bianco_Wash.JPG&width=280&height=500
Ihoystävällinen, hellävarainen shampoo, joka poistaa tahrat ja antaa upean kiillon.
Cavalor Bianco Wash'illa saat valkoisenkin hevosen hohtamaan! Se tehoaa niin vihreisiin heinätahroihin kuin karsinassa tulleisiin kellertäviin läikkiin.
Niin sanotut hopeashampoot ovat suosittuja harmaiden hevosten..
Hinta: 25.00 €

COOLSENS 2L

CoolSens2000ml&width=280&height=500
Cavalor ® CoolSens on linimenttikonsentraatti, joka sisältää seoksen eteerisiä öljyjä. Sitä käytetään hevosen kehon, lihasten ja jalkojen pesuun, virkistämiseen ja viilentämiseen.
Viilentämisen tärkeys
Aivan kuten ihmiset, hevoset hikoilevat pitääkseen kehon lämpötilan alhaalla. Ero on siinä, että..
Hinta: 62.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »