« Takaisin

DERMA SPRAY 250mlPre- ja probiotteja sisältävä ihospray.

Bakteereita, sekä hyviä että huonoja, löytyy kaikkialta. Hevonen on alttiimpi bakteeri- tai sieni-infektioille, jos hevosen vastustuskyky on alentunut tai jos haitallisia organismeja on liian paljon, jolloin ne ovat hallitsevassa asemassa. Organismit voivat levittää ja kuljettaa infektioita kaikkialle - erityisesti harjoihin, riimuihin ja loimiin. Hevoset voivat myös kantaa sieni-infektiota ilman oireita. Tartuntariskin minimoiminen onkin siis erittäin tärkeää.

Desinfioinnin paradoksi

Bakteereita tuhoavia tuotteita, kuten desinfiointiaineita ja antibiootteja, on käytetty vuosikymmenien ajan olettaen, että ne poistavat ongelmat. Desinfiointi kuitenkin tappaa paitsi basilleja myös "hyviä" bakteereja. Ei-toivottujen bakteerien tahto selviytyä on niin vahva, että ne sopeutuvat jatkuvasti olosuhteisiin ja voivat kehittyä resistenteiksi superbakteereiksi, jolloin desinfiointiaineet ja antibiootit eivät enää tehoa. Desinfioinnin jälkeen eloon jääneet bakteerit lisääntyvät salamannopeasti. Vastustuskykyisten organismien lisääntymisen vuoksi Cavalor® on kehittänyt kestävän ratkaisun hyödyntäen pre- ja probiootteja. Ravitsemuksessa pre- ja probioottien hyödylliset vaikutukset suoliston terveyteen on osoitettu jo pitkään, mm. Cavalor® VitaFlora edesauttaa optimaaliseen ruoansulatukseen paksusuolessa. Pre- ja probioottien käyttö ihonhoidossa merkitsee uuden aikakauden alkua. Tämä uusi ja mullistava lähestymistapa voi myös auttaa poistamaan antibioottien ja sienilääkkeiden  liiallisen käytön.

Miten Cavalor® Derma Spray toimii?

Käytä Cavalor® Derma Spray'tä luonnollisena puhdistussuihkeena kavioille, iholle, karvalle, harjalle ja hännälle. Erityisesti hevosen iholle kehitetty pH-neutraali koostumus edistää ihon luonnollista puolustusmekanismia ja mikroflooran terveellistä tasapainoa.

Se auttaa "hyviä" bakteereja saamaan jalansijan vaurioituneelle ihoalueelle ja lisääntymään nopeammin sekä estää ulkoisten organismien tarttumista. Tämä ehkäisee ja lievittää iho -ongelmia. Cavalor® Derma Spray'tä voidaan käyttää myös haavojen puhdistamiseen, jolloin se edesauttaa kehon luonnollista paranemista.

Cavalor® Derma Spray - vallankumouksellinen kehitys haavanhoidossa!

Aivan kuten suolistossa, iholla olevat bakteerit ovat tärkeä osa immuniteettia. Cavalor® Derma Spray'n aktiiviset pre- ja probiootit vahvistavat hyviä bakteereja iholla ja suojaavat ihoa tukien siten kehon luonnollista puolustusmekanismia. Cavalor® Derma Spray toimii erittäin tehokkaasti. Se on ihanteellinen haavoja, kutinaa, ärsytystä ja muita iho-ongelmia hoidettaessa. Yksikään hevostalli ei saisi olla ilman tätä tuotetta!!

PAKKAUS 250ML spraypullo

Hinta:24.00 €