« Takaisin

COOLSENS 500ml

Cavalor ® CoolSens on linimenttikonsentraatti, joka sisältää seoksen eteerisiä öljyjä. Sitä käytetään hevosen kehon, lihasten ja jalkojen pesuun, virkistämiseen ja viilentämiseen.

Viilentämisen tärkeys

Aivan kuten ihmiset, hevoset hikoilevat pitääkseen kehon lämpötilan alhaalla. Ero on siinä, että hevosilla on enemmän lihasmassaa ja suhteellisen pieni ihon pinta, mikä vaikeuttaa viilentymistä. Siksi meille ihmisille ratsastus 20 ° C: ssa tuntuu miellyttävältä, kun hevosille kaikki yli 10 ° C tuntuu lämpimältä. On erittäin tärkeää, että hikoilevat hevoset viilentyvät kunnolla, jotta lihakset eivät kipeydy eikä pysyviä vaurioita pääse syntymään. Mikäli hevoset edelleen hikoilevat liikunnan jälkeen, tämä tarkoittaa, että ne ovat edelleen liian kuumia. Viilennä hevonen kylmällä tai haalealla vedellä. Cavalor ® CoolSens’in lisääminen veteen tehostaa ja pidentää viilentymisaikaa.

Todellinen hyvinvointikäsittely

Cavalor ® CoolSens on ihanteellinen hyvinvointikäsittely, jos haluat hemmotella hevostasi raskaan treenin jälkeen tai vain kuumana kesäpäivänä.

 Tehokas mutta luonnollinen

Cavalor ® CoolSens’issa käytetään eteerisiä öljyjä, kuten mentolia, eucalyptus radiataa ja teepuuöljyä.

Mentolilla ja eukalyptuksella on stimuloiva vaikutus aistihermostoihin, jotka tuottavat viileän ja rauhoittavan tunteen hoitaen väsyneitä, kipeytyneitä jalkoja. Lisäksi ne vaikuttavat tiettyyn kipureseptoriin vähentäen kipua.

Paikallisen viilennys- ja kipua lievittävän ominaisuuden lisäksi mentoli nopeuttaa paranemista laajentamalla verisuonia. Tämä lisää verenkiertoa rasittuneella alueella, mikä on tärkeä tekijä lihasten ja nivelten arkuuden lievittämisessä.

Cavalor ® CoolSens on pH-neutraali eikä ärsytä ihoa. Tea Tree -ainesosan ansiosta tuote soveltuu erinomaisesti pienten hankaumien hoitoon.

Kuvaus                                                                                                              

Sini-vihreä neste 

Käyttöohje

Sekoita Cavalor® CoolSens’ia kylmään veteen haluttu määrä.

Pyyhi hevonen sienellä, erityisesti selkä ja jalat.

Älä huuhtele, ainoastaan käytä hikiviilaa kuivaten tippuvat vedet.

Varoitus

Vain ulkoiseen käyttöön. Varo, ettei tuotetta mene silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkaus 

500ml

Hinta:24.00 €

Suosittelemme myös

EQUI WASH 2L

Equi_Wash_2L.JPG&width=280&height=500
Cavalor Equi Wash on täydellinen shampoo säännölliseen käyttöön. PH-neutraali koostumus on hellävarainen iholle, mutta armoton lialle. Equi Wash on rikastettu B5-provitamiinilla ja glyserolilla. Provitamiini B5 auttaa parantamaan öljyjen tasapainoa iholla, kun taas glyseriini vahvistaa ja tuuheuttaa..
Hinta: 40.00 €

BIANCO WASH 500ml

Bianco_Wash.JPG&width=280&height=500
Ihoystävällinen, hellävarainen shampoo, joka poistaa tahrat ja antaa upean kiillon.
Cavalor Bianco Wash'illa saat valkoisenkin hevosen hohtamaan! Se tehoaa niin vihreisiin heinätahroihin kuin karsinassa tulleisiin kellertäviin läikkiin.
Niin sanotut hopeashampoot ovat suosittuja harmaiden hevosten..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »