Madis Morna

Olen Madis Morna, 27-vuotias virolaisratsastaja. Olen asunut Suomessa 7 vuotta. Nykyisin ratsastan pääasiassa nuoria hevosia. Pyöritän omaa tallia Jokelassa.

Hevoset:

Tällä hetkellä minulla on kaksi 5-vuotiasta hevosta. Chardonnay Nahin olen itse kouluttanut alusta asti. ”Selman” päätavoite kaudelle 2018 ovat MM-kilpailut Lanakenissa.

Mr Polyvood on uudempi tuttavuus ja se on antanut merkkejä scoupista ja hyvinkin laadukkaasta hyppytekniikasta. ”Vuudin” tavoite on tällä kaudella Racing-sarja ja tietenkin myös HIHS! Tähän mennessä ”Vuudi” on hypännyt 110 cm –luokkia.

6-vuotias Herbert siirtyi talliini 2017 loppupuolella. Hevosella ei ole vielä paljon kisarutiinia,  mutta rajattomalla scoupilla ja hyppytyylillä hän korvaa senkin. Hessu on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja seurallinen. Työnteko kiinnostaa ja mikään este ei ole koskaan riittävän iso hänelle!

7-vuotias Laszlo on tullut kilpahevosteni joukkoon äskettäin, huhtikuun puolivälissä. Laszlo on näyttänyt kykyjä niin treeneissä kuin myös kilparadalla, mikään ei ole mahdotonta hänen kanssaan!

Kirsikkana kakussa on oma 9-vuotias ruunani Galatejs. Hyvinkin mielenkiintoinen estehevonen räjähtävällä voimalla ja varovaisuudella. Toivon mukaan hänestä tulee hevoseni GP-radoille!

Instagram: m2dis